January 1, 1970

Найкращі бюджетні інструменти та програми для відстеження ваших готівкових грошей на 2021 рік

By: admin / Uncategorized / 0 comment

загальний

Wally – це дійсно скорочений додаток для бюджетування з безліччю чудових функцій. Ви можете використовувати Acorns просто для округлення своїх транзакцій, але ви також можете створювати періодичні зняття коштів на свій рахунок або збільшувати свій рахунок одноразовою транзакцією. Acorns також має нову функцію типу торгового додатка, яка називається Acorns Earn.

Ваші фінанси, надійні та надійні

Я сказав їм, що не думаю про те, щоб хтось керував моїми інвестиціями, і вони більше ніколи не дзвонили. Для мене це була надзвичайно мала ціна, яку потрібно заплатити за чудовий інструмент в Інтернеті. Numreceipt допомагає класифікувати, куди йдуть всі гроші, і змушує мене визначити, де мені потрібно економити. Погляньте на епізод 306 підкасту Dough Roller Podcast, де Роб обговорює No5 у списку, YNAB, та іншу програму фінансового управління, eMoney.

Далі в банківській справі

У деяких випадках щомісячна або річна плата може платити за себе, але це насправді не вірно для кількох програм бюджетування на основі підписки. Безкоштовна 30-денна пробна версія – це найпростіший спосіб дізнатись, чи варта програма вкладених коштів. Якщо вам подобається користуватися програмою і ви відчуваєте мотивацію її зберегти, щомісячна або річна плата може окупитися. Зрештою, найкраща система бюджетування – це та, якої ви готові дотримуватися з часом. Zeta заробляє місце в нашому списку, оскільки безкоштовний додаток для бюджетів обслуговує всі типи пар кредит вебмани украина.

Gnucash

Якщо ви хочете керувати деякими інвестиціями, а також просто стежити за своїми щоденними витратами, то особистий капітал може бути хорошим вибором для вас. Окрім того, що у вас є можливість користуватися програмою в режимі запуску, ви також можете перейти на настільну версію, якщо це менш напружений спосіб керувати своїми фінансами. Кожен долар дозволяє зв’язувати всі свої рахунки та контролювати свої фінанси в одному місці, подібно до більшості програм у нашому списку.

Монетний двір: найкращий додаток для бюджетування загалом

Тим не менше, мені подобається, що я можу перекласифікувати транзакції, які автоматично класифікуються на щось кардинально неправильне. Скажімо, ви отримуєте трохи своїх продуктів у Target, тим не менше, ви також берете там товари для дому та ліки. Ви можете розділити свої транзакції, щоб донести правильну суму до кожної категорії.

Хороший бюджет

Монетний двір також аналізує ваші витрати та уявлення про ваші звички, дозволяючи побачити, де можна покращитись. Він забезпечує використання як кредитної картки, так і високодохідного банківського чекового рахунку, а також інструменти для інвестування. Chime може бути лише онлайн-фінансовою компанією, яка забезпечує заощадження та перевірку рахунків. Щомісячна плата за рахунок або мінімальний баланс не вимагається, і коли настане час поїздки знову, за користування карткою за кордоном плата не стягується.

Amazon Luna для Mac випущений 21 червня

Так, наприклад, ви можете миттєво спостерігати за всіма своїми паями за наявними прибутками або збитками за допомогою даних, отриманих з Yahoo Finance. Незважаючи на те, що він не ідеальний, інструмент імпорту робить досить гарну роботу та економить дорогоцінний час, вводячи старі облікові записи вручну. Banktivity імпортує ваші рахунки з Quicken та іншого програмного забезпечення для фінансування. Деякі з цих речей зараз представлені в останній версії Quicken, але Banktivity все ще залишається чудовим програмним забезпеченням для домашнього та особистого обліку для Mac. Зокрема, узгодження рахунків є дуже корисною функцією щодо бюджетування, і ви можете побачити, як це працює нижче.

Найкраще безкоштовне програмне забезпечення для ландшафтного дизайну для Mac

доларів, це може не коштувати клопоту чи відволікання. Найкращі додатки для попередньої позики – альтернативи кредиторам із виплатою заробітної плати, якщо вам потрібні гроші. Хоча багато більших банків пропонують подібні функції, Credit Karma має два особливо корисні інструменти. Trim має деякі дуже основні функції бюджетування, такі як моніторинг транзакцій. Однак, коли Trim справді блищить – це зроблені для вас послуги з економії грошей.

  • Додаток синхронізує ваш бюджет між собою, а також подружжям чи кимось іншим, кого ви хочете додати.
  • ³Ви також несете стандартні збори та витрати, що відображаються у ціноутворенні ETF на вашому рахунку, плюс збори за різні допоміжні послуги, що стягуються Сташем та зберігачем.
  • Але дві відомі програми бюджетування не оцінені BBB, тому ми не враховуємо оцінки в нашому огляді надійності.
  • Однак ми можемо отримати компенсацію від емітентів деяких продуктів, згаданих на цій сторінці.

Хоча це новий учасник району, він спеціально розроблений, щоб допомогти людям краще зрозуміти свої фінанси. Mvelopes – це справді програмне забезпечення для особистих фінансів, яке використовує “цифрові конверти” для управління своїм бюджетом та поточним потоком грошових потоків. Звичайно, це не єдині реальні програми для бюджетування, але цей список – чудовий спосіб допомогти вам почати думати про те, що вам потрібно від програми управління грошима. Ви навіть можете завантажити кілька різних програм на свій телефон, протестувати їх і вибрати ту, яка вам найбільше подобається.

Як вибрати найкращий додаток для бюджетування для вас

Скласти бюджет за допомогою програми легко, і доступність Чарлі може допомогти вам створити звичку обмірковувати та займатися разом зі своїми грошима. Оскільки я використовую Mint роками, я бачу свої витрати з часом. Коли Mint дізнається більше про вас, а також про ваші звички витрат, ви зможете побачити, куди йдуть ваші готівкові гроші щомісяця. Він деталізує схеми та вчить графіки за категоріями, куди йдуть ваші гроші.

Що є найкращим безкоштовним додатком для бюджетування?

Clarity Money дозволяє робити регулярні ощадні депозити та додавати ціль до своїх заощаджень. Ваші ощадні депозити отримують допомогу в банку, застрахованому FDIC, і страхують до 250 000 доларів. Слідкуйте за своїм щомісячним бюджетом, показуючи, скільки ви вже витратили, за умови, що ви пов’язали свою дебетову та банківську картки. Ви також отримаєте доступ до своєї безкоштовної кредитної історії VantageScore від Experian.

Особистий капітал

Управління інвестиціями – це не сильна сторона Banktivity, але ви знайдете окрему безкоштовну програму Banktivity Investor, яка спеціально синхронізує дані про інвестиції. Ви можете відфільтрувати бюджети за часовими рамками, щоб точно побачити, коли ви втратили чи вищий бюджет, і встановити бюджети на заплановані та позапланові витрати. Загалом, особистий капітал не просто допомагає вам краще бюджетувати, а й управляє вашими інвестиціями, і його настільки зручно мати, що все в одному додатку. На жаль, ви також не можете змінити дати транзакцій в Personal Capital. Якщо у вас є фіксований платіж, який здійснюється в перше число кожного місяця, і він припадає на вихідні або святкові дні, транзакція з’явиться в Особистому капіталі, оскільки останній банківський день перед цим.

Опитування Northwestern Mutual 2018 року виявило, що гроші є основним джерелом стресу для 44% американців. Ще одним додатком, який я мав у початковому списку, було «Кожен долар» Дейва Ремсі. Наразі це лише для iPhone, і я особисто його не пробував, але чую чудові речі. Так, для синхронізації потрібна установка на робочому столі та Dropbox, але це дійсно допомогло мені оцінити, куди йдуть мої гроші. Категорії Neat відповідають категоріям IRS, щоб спростити процес, коли потрібно подавати час та сили. Введіть категорію разом з іншою інформацією, щоб додати предмет у свою бухгалтерію.

Goodbudget Plus, який постачається з необмеженою кількістю конвертів та синхронізується між п’ятьма пристроями, коштує 7 доларів на місяць або 60 доларів на рік. Придбаний Empower Retirement у червні 2020 року, Personal Capital має понад 2,7 мільйона зареєстрованих користувачів своїх безкоштовних інструментів; до 30 листопада вона управляє активами понад 15 млрд доларів. Personal Finance Insider пише про продукти, стратегії та поради, які допоможуть вам приймати розумні рішення разом із своїми грошима.

Див. Фінанси 2

Одним із способів перестати напружуватись і відчувати більшу відповідальність за свої гроші є завантаження програми для особистих фінансів. Ці програми для бюджетування дозволяють легко зробити від відстеження своїх витрат до бюджетування до вкладання грошей в економію. Ми порівняли 15 програм для бюджетування, щоб потрапити до кращих мобільних програм, доступних для управління бюджетами, економією та витратами. У цілях цього списку консультант Forbes зосередився на програмах, які пропонуються споживачам у США. Вісім програм, показаних у цьому списку, пропонують вибір корисних функцій та інструментів, які можуть задовольнити різноманітні потреби в особистих фінансах та управлінні грошима.

Якщо ви стурбовані тим, наскільки надійні ваші гроші, тоді ви будете дуже раді дізнатися, що ваші ощадні депозити знаходяться в банку, застрахованому FDIC, і застраховані до 250 000 доларів. Чіткість аналізує ваші схеми витрат і пропонує більше рекомендацій, які допоможуть значно покращити ваше фінансове становище. Як тільки ви додасте всі свої облікові записи до програми, вона втягне всі ваші дані та відобразить їх назад на круговій діаграмі. Ви можете довіряти чесності нашої збалансованої незалежної фінансової консультації.

Інструменти кредитної картки

Просто встановіть щотижневу цільову економію, і програма автоматично переведе додаткові кошти – за наявності – в заощадження. У рамках бюджетної частини програми Stash має функції, за допомогою яких ви можете відстежувати свої витрати та встановлювати цілі економії. Щоб мати можливість автоматизувати ці цілі, вам слід використовувати такі інструменти, як зведення та автоматичне інвестування, які допоможуть вам пасивно досягати своїх цілей. Поряд з пасивним заощадженням, на чековий рахунок, який пропонує Stash, немає комісії за овердрафт, мінімального залишку, прихованих комісій та чеків, отриманих за допомогою прямого депозиту, не надходять до двох днів раніше. Щоб створити наш огляд найкращих програм для бюджетування, ми розглянули 15 найкращих компаній на ринку.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *