January 1, 1970

Найкраще програмне забезпечення для особистих фінансів 2021 року

By: admin / Uncategorized / 0 comment

загальний

Перегляньте свій кредитний рейтинг в режимі реального часу безкоштовно та дізнайтеся, які фактори впливають на будь-які зміни балів. Покладіть свої фінанси на автопілот з Autoinvest -invest щонайменше 25 доларів на місяць на ваш інвестиційний рахунок Unifimoney. Digit використовує машинне навчання, щоб кожен день наближати вас і наближатись до досягнення ваших цілей. Незалежно від того, чи ця мета – збільшити ваш надзвичайний фонд, заощадити на відпустці, побудувати перший внесок на будинок або сплатити борг – цифра може допомогти вам досягти ваших фінансових цілей. Версія плюс містить ті самі функції, але з розширеними можливостями. Наприклад, безкоштовна версія

Ми перевіряємо ваш браузер .. Financer.com

Додаток робить це, подаючи індивідуальні пропозиції своїм користувачам, коли вони вводять інформацію про себе в розділі свого профілю. YNAB пишається не вивченням минулих фінансових знань, а натомість зосередженням на поточній ситуації та майбутніх можливостях. Додаток допомагає користувачам з’ясувати їхні фінансові пріоритети та цілі, а також дати роботу кожному долару. Це розділ їх методу, який призвів до позитивних настроїв багатьох своїх клієнтів. YNAB, скорочене від “You Need A Budget”, може бути нагородженою програмою бюджетування, яка спеціалізується на допомозі споживачам заощадити багато грошей і отримати борг іпн по даті народження.

Огляд Gotomypc для Mac

Honeydue має на меті значно допомогти подружжям покращити спілкування та прозорість своїх витрат та фінансів. Цей принцип створений за зразком Kakeibo, що в перекладі з японської означає “книга обліку домогосподарств”. Цей спосіб чудово заощаджує на великій покупці, заощаджує на депозит для будинку або просто сплачує борг. Ці бюджетні програми або не мали достатньої кількості оглядів, або в іншому випадку не зовсім скоротили цей рік. Ми публікуємо неупереджені огляди; наші думки власні і на них не впливають платежі від рекламодавців. Дізнайтеся про наш незалежний процес перевірки та партнерів у розкритті інформації про наших рекламодавців.

Ynab And Everydollar, For Zero

Потім кожного місяця ви черпаєте з доходу останнього місяця свої витрати. Звичайно, як додаток для особистих фінансів це також допоможе вам скласти бюджет. Додаток також допомагає заощадити гроші – аналізує ваші рахунки та шукає нижчі пропозиції.

Давайте особисто дізнаємось про фінанси, щоб заощадити гроші.

Однією з особливостей, яка виділяє його, може бути функція «У моїй кишені», яка дозволяє спостерігати, скільки зайвої готівки ви маєте в будь-який момент. Отже, перш ніж натиснути “Купити зараз” на цій новій парі взуття, ви можете пройти додаток і переконатися, що це справді у вашому бюджеті. Додаток також допоможе вам покроково скласти бюджет і дозволить зв’язати свої банківські рахунки та кредитні картки. Zeta – це одна з небагатьох безкоштовних програм для бюджетування, розроблена для пар, спільних фінансів чи ні.

  • Ці функції є корисними, оскільки відстеження декількох банківських карток, сплата регулярних боргів, управління боргом та збільшення власного капіталу може бути надзвичайним.
  • На щастя, ринок насичений програмами для управління грошима, створеними для того, щоб допомогти вам побачити
  • Хоча багато програм для бюджетування стверджують, що мають зручні інтерфейси, кожна людина має різні вподобання та уподобання.
  • Додатки для особистих фінансів можуть взаємодіяти з вашим банківським рахунком і допомагати вам не відставати від своїх витрат.
  • бюджету і призначте кожному долару мету, наприклад, оренду або виплату автомобіля.

Spendee пропонує режим подорожі, який підтримує кілька валют, коли ви перебуваєте за кордоном. Незалежно від того, заробляєте ви багато чи просто керуєте, важливо спостерігати, куди йдуть ваші гроші. Існує безліч способів стежити за своїми витратами, інвестиціями тощо.

Підпишіться на Machow2!

Більшість платних програм для бюджетування пропонують безкоштовну пробну версію, як правило, від 14 до 30 днів, тому ви можете перевірити багато варіантів, перш ніж взяти грошові зобов’язання. М’ята проста у використанні і корисна для широкого розуміння ваших фінансів. Окрім відображення ваших заробітків, витрат та цілей заощадження, він також відображає такі фактори, як ваш кредитний рейтинг, інвестиції та чистий капітал.

Найкращі програми для бюджетування, які ви можете придбати сьогодні

Програму не можна завантажувати та використовувати, з обмеженням, що ви можете контролювати лише дві спеціальні категорії бюджету. Крім того, за безкоштовним тарифом ваші транзакції синхронізуються лише раз на день, на відміну від реального часу. GnuCashis досить простий, щоб використовувати його для домашніх фінансів, але досить гнучкий, щоб використовувати його і менші підприємства.

Банківський центр

Кожен із рекомендованих вище додатків має функції, які допоможуть вам уникнути типових помилок бюджетування, які можуть стосуватися ряду стилів управління грошима та фінансових цілей. Багато програм для бюджетування безкоштовні або пропонують безкоштовні версії, тоді як деякі беруть щомісячну плату. Хоча це може бути спокусливим вибрати безкоштовний додаток, не забувайте про платні програми. Якщо програма для бюджетування може суттєво покращити ваш фінансовий прогноз, цілком можливо, варто інвестувати. Stash включає три різні плани, кожен з яких збільшується у вартості та характеристиках. Початковий рахунок у розмірі 1 долар на місяць включає базові функції, такі як інвестиції, банківські та бюджетні інструменти.

Особистий капітал

Як тільки ви зв’яжете свої кредитні та дебетові картки, Mint витягує ваші транзакції, класифікує їх і показує, як ви витрачаєте свої гроші. Ви можете відстежувати свої рахунки та витрати та розробляти бюджет, якого можете дотримуватися. Сайт надає безкоштовне користування вашим кредитним балом, і ви можете отримати збій факторів, що сприяють отриманню вашої оцінки, щоб зберегти свій рівень здоров’я. Spendee дозволяє створювати спільні гаманці з родичами та приятелями, за допомогою яких можна контролювати спільні витрати на домашній бюджет.

Це важливо для тих, хто хоче регулярно оновлювати свої рахунки за допомогою банківських операцій в режимі реального часу. Той факт, що ви можете використовувати його повністю безкоштовно, насправді є величезною перевагою в порівнянні з будь-яким інструментом особистого фінансування. Нарешті, якщо ви шукаєте річ, яка може подвоїтися як програма для бюджетування, так і програмне забезпечення для бухгалтерії на вашому Mac, MoneyWorks може бути особисто для вас. MoneyWell – справді витончений, простий

Якщо ви платите за зменшену версію, програма автоматично відстежує ваші витрати, або ви можете ввести свої транзакції вручну у безкоштовній версії програми. Додаток пропонує кілька функцій для моніторингу та аналізу ваших індивідуальних фінансів, включаючи персоналізовану статистику, настроюваний бюджет та моніторинг підписки. Ці функції є корисними, оскільки відстеження декількох банківських карток, оплата щомісячних рахунків, управління боргом та збільшення власного капіталу може бути надзвичайним.

Інструменти кредитної картки

Задовго до Quicken для Mac, Banktivity підтримував такі речі, як інтеграція Інтернет-банкінгу, оплата рахунків, конверти та цілорічне бюджетування, амортизація позик та підтримка в різних валютах. Якщо хмарні програми – це не ваша справа, і вам потрібна окрема програма для настільних комп’ютерів Mac, Moneyspire – це чудове безглузде програмне забезпечення для особистого бюджетування як для Mac, так і для Windows. Це зрозуміло, зручно для користувачів і має безліч функцій у порівнянні з більшістю програм для мобільного бюджетування. Dollarbird пропонує вам календарний огляд того, коли будуть сплачені ваші витрати. Можна здійснити кольоровий код транзакцій, щоб на короткий погляд побачити, які форми елементів мають бути.

Що таке програми для бюджетування?

Це означає, що «Особистий капітал» покаже, що у вас є подвійний платіж того самого місяця, що заплутує ваш бюджет. Унікальний трішки Spendee полягає в тому, що ви можете ділитися “гаманцями” з членами сім’ї або друзями. Спільний доступ до гаманця дозволяє зв’язати одну частину допомоги з іншими. Це корисно, якщо, наприклад, ви розподіляєте витрати з сусідами по кімнаті. Або якщо ви хочете, щоб хтось притягнув вас до відповідальності за певну частину ваших витрат, це чудовий варіант для використання. Цей дуже простий на вигляд додаток може стати цифровою системою бюджетування конвертів.

Це програма, де ви можете відстежувати спільні витрати та гарантувати, що кожен сплачує свою частину. За допомогою версії Pro ви також можете сканувати свої квитанції, бачити витрати, що відображаються як діаграми та графіки, а також отримувати доступ до інших цікавих функцій. Відчуйте більше за свої гроші, завантаживши одну з цих чудових програм та інструментів для бюджетування з найвищим рейтингом. Консолідація може означати закриття невикористаних чекових рахунків або також рідко використовуваних високопроцентних кредитних карток. Щоб отримати уявлення про те, скільки зазвичай ви витрачаєте в кожній категорії, ви пов’яжете транзакції зі свого власного розрахункового рахунку.

Мало того, Альберт допомагає вам відкладати гроші на ощадний рахунок, аналізує ваші рахунки, щоб допомогти визначити, де ви переплачуєте, і навіть попереджає вас, коли пробна пропозиція закінчується. Монетний двір – це фантастичний варіант, щоб мати змогу вести надзвичайно детальний бюджет. Ви можете створити стільки бюджетних категорій, скільки вам потрібно, і можна класифікувати транзакції на ходу. Монетний двір автоматично перетягує транзакції з власних банківських рахунків та банківських карток, тож усі вони знаходяться в одному місці.

Кращі програми для особистих фінансів Iphone

Цей цінник може стримати користувачів, які не хочуть додавати ще один рахунок до свого бюджету. Веб-сайт YNAB стверджує, що нові бюджетники за перший місяць добре заощаджують 200 доларів, завдяки чому інвестиції в інструмент бюджетування того варті. Інформаційна панель пропонує масу корисної інформації і її легко зрозуміти. Одне, що мені подобається, це те, що в ньому перелічено використання вашого кредиту – це може бути важливим фактором для покращення вашого кредиту (все, що перевищує 30% – це погана новина, але ви, мабуть, не відстежуєте все це самостійно). Він також нагадує вам про майбутні рахунки за комунальні послуги, показує постійних продавців та короткий огляд ваших витрат, доходу, чистого грошового потоку, інвестицій тощо.

Mobills

На щастя, цифрові досягнення забезпечили світові численні програми та програми для особистих фінансів, які допоможуть вам освоїти свої фінанси. Після того, як ви встановили свою надбавку, ви повинні дати кожному долару роботу. Як і Mint, YNAB дозволяє автоматично підключати свій банківський та брокерський рахунки. На відміну від Монетного двору, YNAB хоче, щоб ви зарахували кожен долар на потенційні витрати зараз чи пізніше.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *